Filter woningen

Mijn woning zoeken

Filters wissen

Je woning kopen bij Portaal in de regio Arnhem

Op zoek naar woonruimte in de groene stad Arnhem? Bij Portaal kun je terecht voor allerlei soorten koopwoningen en appartementen. Arnhem ligt dicht bij de schitterende Hoge Veluwe, Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. In de stad geniet je van de prachtige parken Sonsbeek en Zijpendaal én de vele gezellige kroegjes en terrassen.

Arnhem is een aantrekkelijke en groene woonplaats met de uitlopers van de Veluwe en met de Rijn door de stad. Ook heeft Arnhem prachtige parken zoals Sonsbeek en Zijpendaal. De stad is bekend door 'De slag om Arnhem' en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Arnhem zet zich op de kaart met het merk 'Made in Arnhem'.

Portaal verkoopt in Arnhem eengezinswoningen en appartementen vanaf 100.000 euro, prima geschikt voor startende huizenkopers. Je vindt deze huizen onder andere in de wijken CentrumMonnikenhuizenVelperweg en omgevingPresikhaaf en Rijkerswoerd. Een bezichtiging regel je eenvoudig via het contactformulier bij de woning van jouw keuze.