Filter woningen

Mijn woning zoeken

Filters wissen

Je woning kopen bij Portaal in de regio Nijmegen

Op zoek naar woonruimte in Nijmegen, de gezelligste en oudste stad van Nederland? Bij Portaal kun je terecht voor allerlei soorten woningen. We bieden rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en appartementen aan in wijken als Wolfskuil, Waterkwartier en Dukenburg. In laatstgenoemde stadsdeel combineer je de rust en ruimte van buiten wonen met de dynamiek van de binnenstad. Die is goed te bereiken met fiets, auto en openbaar vervoer. 

Nijmegen is de oudste (en mooiste!) stad van Nederland. De ligging aan de Waal tussen heuvels en bossen maakt deze locatie al ruim 2000 jaar aantrekkelijk als woonplaats. De slogan 'Altijd Nijmegen' geeft aan, dat Nijmegen 'van alle tijden' is. Hij combineert de rijke geschiedenis met de hedendaagse dynamiek van de stad. 'Altijd Nijmegen' wijst naar verleden, heden èn toekomst.

Portaal verkoopt in Nijmegen koopwoningen en appartementen vanaf 75.000 euro, prima geschikt voor startende huizenkopers. Je vindt deze huizen onder andere in de wijken HatertWolfskuilLindenholt en Biezen/Waterkwartier en HeseveldEen bezichtiging regel je eenvoudig via het contactformulier bij de woning van jouw keuze.