Filter woningen

Mijn woning zoeken

Filters wissen

Gevonden woningen (0)


Je woning kopen bij Portaal in Lindenholt

Stadsdeel Lindenholt is gebouwd in de jaren ’80 en kent 3 woonwijken: 't Acker, 't Broek en de Kamp. In Lindeholt is voornamelijk laagbouw te vinden, maar ook enkele appartementencomplexen. Alle buurten hebben een eigen verkeersontsluiting en veel groen en water aan de randen.

Uiteraard zijn alle voorzieningen in Lindenholt aanwezig, zoals wijkwinkelcentra, scholen en sportgelegenheden. In 2013 is in  Horstacker het nieuwe gezondheidscentrum geopend. Net buiten Lindenholt vind je  recreatiegebied de Berendonck, winkelcentrum Dukenburg (met meer dan 100 winkels), het NS-station Dukenburg, de woonboulevard en de ontsluiting naar de snelweg (A73/A50).

Werk je op industrieterrein Bijsterhuizen, West-kanaaldijk of Kerkenbos? Dan kun je met de fiets naar je werk vanuit Lindenholt!  

Portaal verkoopt in Lindenholt studio's, appartementen en eengezinswoningen in diverse buurten. Al vanaf 70.000 euro heb je je eigen woning in Lindenholt! Kijk hieronder voor de huizen die nu te koop staan in Hillekensacker, Horstacker en Gildekamp.