Koopwoning Marchantstraat 23

Marchantstraat 23

6535TS, Nijmegen
68 m² | 4 kamers | Appartement
€ 135.000,- k.k. Maandlast ca. € 448,- p.m.

Download brochure

Na invullen ontvangt u direct de brochure.

Kenmerken

  • Vraagprijs € 135.000,- k.k.
  • Beschikbaarheid Beschikbaar
  • Aangeboden sinds 36 dag(en)
  • Type Appartement Appartement
  • Bouwjaar 1963
  • Oppervlakte 68 m²
  • Inhoud 235 m³
  • Aantal kamers 4

Woningomschrijving

In de wijk Hatert, in de directe nabijheid van winkelcentrum Hatert, gelegen ruim 4-kamer appartement op de bovenste verdieping met 2 balkons en berging in de onderbouw.
Het appartementencomplex is gunstig gelegen ten opzichte van de diverse uitvalswegen en is goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond: centrale entree met brievenbussen en intercom,

Appartement: entree; hal met meterkast, toilet en vaste kast; dichte keuken met eenvoudige keukeninrichting en toegang tot het 2e balkon; aansluitend doucheruimte met wastafel en douche en aansluiting wasmachine; drie slaapkamers, waarvan één met toegang tot het 1e balkon;royale woonkamer met vaste kast.

Algemeen: bouwjaar 1963 / woonoppervlak 68 m² / inhoud ca. 201 m³/ gebouw gebonden buitenruimte 7 m² / externe bergruimte 14+ 37 m² (twee bergingen).

Bijzonderheden: gunstig gelegen ten op zichten van de winkels en wijkvoorzieningen / warm water via cv-ketel / verwarming via blokverwarming / servicekosten € 196,97 per maand (exclusief voorschot verwarming) / berging in de onderbouw / aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Notaris
Een goede notaris is belangrijk. Daarom werkt woningcorporatie Portaal met een vaste notaris: Dirkzwager Notarissen in Nijmegen. Het is niet mogelijk de eigendomsoverdracht bij een andere notaris te regelen.

Zelf wonen
Woningcorporatie Portaal zet zich in voor goede woningen en wijken. De verkoop van deze woning zorgt voor een betere verdeling van koop- en huurwoningen in deze wijk. Als je deze woning koopt, dan ben je verplicht om er zelf te gaan wonen. Het is niet de bedoeling dat de woning kamergewijs wordt bewoond en/of verhuurd. Deze voorwaarde wordt ook opgenomen in de akte van levering. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten (van de koper) is wel toegestaan.

Lees meer

Ligging en omgeving

Ligging en omgeving

 

Lees meer

Ik wil graag contact over deze woning

Aanmelden voor nieuwsbrief
Mislukte recaptcha

Verkopend makelaar

Gelsing Makelaardij
Daalseweg 236
6521GR, Nijmegen
Toon telefoonnummer

Andere bezoekers bekeken ook deze woningen