Filter woningen

Mijn woning zoeken

Filters wissen

Gevonden woningen (0)


Je woning kopen bij Portaal in Wolfskuil

Wolfskuil is een echte volkswijk in stadsdeel Nijmegen Oud-West. Het gebied ten noordoosten van de Nieuwe Nonnendaalseweg is gebouwd in het begin van de vorige eeuw. De wijk is opgebouwd uit een aantal grote lanen en kleinere woonstraten en pleinen (zoals Nachtegaalplein). De Wolfskuil, ook wel aangeduid als 'de Kuul' ligt ten opzichte van de oude stuwwal (de Graafseweg) in een kuil. De laatste jaren heeft een groot aantal vooroorlogse woningen plaatsgemaakt voor nieuwbouw, waardoor de wijk een ander gezicht heeft gekregen. Deze herontwikkelingen zijn inmiddels bijna ten einde. Wolfskuil maakt een positieve ontwikkeling door.

  • Gezellige volkswijk
  • Bouwstijl jaren dertig
  • Ideale ligging bij de stad
  • Leuke studio’s voor studenten

Betaalbare huizen met karakter dicht bij het centrum. Je vindt ze in Wolfskuil in Nijmegen Oud-West, 
een gezellige volkswijk. De gebouwen uit de jaren dertig geven de wijk een karakteristieke sfeer. Na een periode van herontwikkeling is de wijk steeds populairder geworden. De ligging is dan ook ideaal, dicht tegen het centrum aan. Je fietst in vijf minuten naar een van de vele Nijmeegse cafés, winkels of restaurants. Maar ook in Wolfskuil zelf vind je genoeg voorzieningen, zoals scholen. Rondom de Molenweg zijn allerlei winkels en supermarkten.

Leuke studio’s

Portaal biedt in Wolfskuil koopwoningen van 130.000 tot 155.000 euro. Eengezinswoningen voor starters, maar ook leuke studio’s voor studenten vanaf zo’n 80.000 euro. Ook een geschikt idee voor ouders die een betaalbare koopwoning in Nijmegen zoeken voor hun studerende kind.