Tipgever

Word tipgever en ontvang 500 euro!

Heb jij naar volle tevredenheid een woning gekocht van Portaal? Dan is jouw enthousiasme geld waard. Draag je een nieuwe koper aan bij Portaal, dan ontvangen jij én de nieuwe koper beiden 500 euro!

Bij de verkoop van onze woningen kunnen we alle hulp gebruiken. Zeker die van enthousiaste kopers. Leidt jouw positieve geluid tot een verkoopresultaat, dan vinden wij dat een beloning waard.

Tipgever ben je helemaal op je eigen manier. Je kunt heel gericht een e-mail met een flyer sturen naar je vrienden of familie en ze vertellen over deze actie. Je kunt ook promotiemateriaal over Portaal delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En je kunt natuurlijk ook op feestjes en verjaardagen vertellen hoe je aan je woning bent gekomen.

Heb je een geïnteresseerde gevonden in je netwerk, dan kun je zelf aangeven hoe het verder gaat. De makelaar kan contact opnemen met de belangstellende, maar deze kan zich ook zelf aanmelden. Jullie bepalen helemaal zelf hoe het contact met Portaal tot stand komt. Leidt jouw bemiddeling tot een koopovereenkomst? Geef dan via het contactformulier aan dat je een koppel bent.