Tipgever

Word tipgever en ontvang 500 euro!

Heb jij naar volle tevredenheid een woning gekocht van Portaal? Dan is jouw enthousiasme geld waard. Draag je een nieuwe koper aan bij Portaal, dan ontvangen jij én de nieuwe koper beiden 500 euro!

Bij de verkoop van onze woningen kunnen we alle hulp gebruiken. Zeker die van enthousiaste kopers. Leidt jouw positieve geluid tot een verkoopresultaat, dan vinden wij dat een beloning waard.

Tipgever ben je helemaal op je eigen manier. Je kunt heel gericht een e-mail met een flyer sturen naar je vrienden of familie en ze vertellen over deze actie. Je kunt ook promotiemateriaal over Portaal delen via bijvoorbeeld Facebook of Twitter. En je kunt natuurlijk ook op feestjes en verjaardagen vertellen hoe je aan je woning bent gekomen.

Heb je een geïnteresseerde gevonden in je netwerk, dan kun je zelf aangeven hoe het verder gaat. De makelaar kan contact opnemen met de belangstellende, maar deze kan zich ook zelf aanmelden. Jullie bepalen helemaal zelf hoe het contact met Portaal tot stand komt. Leidt jouw bemiddeling tot een koopovereenkomst? Geef dan via het contactformulier aan dat je een koppel bent.

Doe mee en verdien € 500,-

Facebook post voorbeelden

Deel deze post op Facebook

Twitter post voorbeelden

Deel deze post op Twitter

Stuur een e-mail naar familie of vrienden

+ Nog een ontvanger toevoegen
Beste <Voornaam> ,
Ik hoorde dat je op zoek bent naar een nieuwe woning. Ik heb een leuke tip voor je die je 500 euro kan opleveren!
Ken je Portaal al?
Portaal is de woningcorporatie waar ik mijn huis van heb gekocht. Daar ben ik erg tevreden over. Daarom geef ik jou de tip om ook eens bij hun aanbod te kijken op https://www.kopenbijportaal.nl/. Ze verkopen zowel appartementen als ééngezinswoningen tegen verrassend lage vanaf prijzen.
Vul het formulier in.
Zie jij een leuk huis? Vul dan eerst dit formulier in: https://www.kopenbijportaal.nl/nieuwe-koper. Daarna neem je contact op met de makelaar voor een bezichtiging. Als jij jouw huis definitief koopt via Portaal, ontvangen zowel jij als ik 500 euro cash van Portaal. Een leuk bedrag om te besteden aan je nieuwe huis lijkt mij!
Groetjes,

Tevreden koper van Portaal
Ps. Er zijn een paar voorwaarden verbonden aan de actie. Die lees je op de actiepagina www.kopenbijportaal.nl/actie-voorwaarden.
Voorwaarden
  1. Je bent minimaal 18 jaar.
  2. Je registreert via de website.
  3. Er is nog niet eerder contact geweest tussen de nieuwe klant en een makelaar van Portaal over het te kopen object.
  4. Nog vóór de koop maken jullie duidelijk dat je een 'koppel' bent.