Kluswoningen en alle voordelen

30 oktober 2013

Kluswoningen en de voordelen hiervan

Je collage tot leven

Het kopen van een koophuis is een grote en belangrijke stap. Een koopwoning voor starters is het begin van een nieuw leven op een eigen plek. Of je nu gaat samenwonen, een huurwoning achterlaat of dat je een koophuis wilt vinden die past bij je nieuwe baan.

Een koopwoning staat symbool voor zelfstandigheid en zekerheid. Wanneer je je gaat oriënteren op het perfecte koophuis beginnen ook de dromen over jouw ideale thuis. Starters weten vaak al precies hoe de ideale koopwoning er uit moet zien. Bij het bekijken van woningen ontstaat direct een idee over de perfecte inrichting. Een zogeheten kluswoning is dan misschien wel het antwoord.

Woningcorporatie Portaal bied kluswoningen aan in verschillende gemeenten. Een kluswoning is een casco huis dat je zelf kunt indelen, renoveren en afbouwen. De mogelijkheid dus om jouw droom vorm te geven. Niet in een collage maar in het echt. Van droom tot realiteit. Kiezen voor een kluswoning heeft absoluut voordelen voor elke starter die op zoek is naar een koophuis:

• Kluswoningen worden verkocht tegen een relatief lage prijs.

• Door de lage prijs van klushuizen hebben kopers de mogelijkheid om de koopwoning helemaal naar eigen smaak te renoveren.

• Kluswoningen bieden een unieke kans om dromen en ideeën over wonen vorm te geven aan starters.

• Hoe handiger je bent en meer zelf doet, hoe betaalbaarder het wordt!

• Door te kiezen voor een kluswoning investeer je niet alleen in je eigen droom maar ook in de buurt.

• Niet jaren aankijken tegen een lelijke keuken of badkamer maar op zoek naar je droomkeuken en perfecte badkamer.

Niet alle starters die kiezen voor een koopwoning hebben twee rechterhanden. Het is natuurlijk prachtig om je eerste eigen koophuis helemaal zelf te verbouwen. Maar ook als je niet handig bent maar wel een uitgesproken mening hebt over je perfecte koophuis, is een kluswoning een goede optie. De verbouwing kun je uitbesteden aan professionals. Vaak hebben aanbieders van kluswoningen interessante mogelijkheden voor het voordelig inkopen bij aannemers en andere partijen zoals keukenleveranciers.

Het resultaat is hetzelfde: Met een kluswoning komt je droomwoning van je collage tot leven. Bekijk het aanbod en de mogelijkheden van kluswoningen eens op onze website!

Reageer via Facebook